Community?
Od momentu gdy LEGO ogłosiło nabór do do kolejnego cyklu LEGO Ambassadors, obserwujemy powszechny “coming out” społeczności. Fora internetowe, grupy flickr czy nawet czytelnicy blogów - wszyscy dyskutują o swoich nominacjach na Ambasadorów.
Zastanawialismy się, czy my - czytelnicy i redakcja Klocków - jesteśmy społecznością? Po przemyśleniu - wydaje nam się, że tak!
Mamy wspólne zainteresowania, spotykamy sie tutaj praktycznie codziennie, rozmawiamy, komentujemy, a nawet zdradzamy sobie pikantne sekrety. W jednej z ankiet 68 osób przyznało się, ze budowało z klocków w trakcie uprawiania seksu. Nie mówi się takich rzeczy zupełnie obcym ludziom, prawda? (Swoją droga, chcielibysnmy zobaczyć te konstrukcje. A może lepiej nie…)
Zatem, jesli jesteśmy społecznościa, mamy prawo zgłosić naszych reprezentantów do programu Ambasadorów. Kto powinien nas reprezentować? Zapraszamy do dyskusji!

9 maja 2008 18:15
Kto ? . Oczywiście Hippo !!!
9 maja 2008 18:41
Pewno jednym z owoców budowania w takiej… okoliczności była praca S&M opublikowana jakiś czas temu…
9 maja 2008 21:29
Ja tylko przypomnę, że tego bloga czytają osoby poniżej dwunastego roku życia. =]
9 maja 2008 22:41
 Warto by sie chyba zastanowic co bysmy chcieli zeby ta osoba robila, jak nas reprezentowala. Macie pomysly?Â
10 maja 2008 5:54
As a member of the Klocki readership community, I second Matthew’s nomination of Hippotam. :-)I can’t imagine the online LEGO community without Klocki, and I can’t imagine Klocki without Hippotam.
10 maja 2008 23:10
HIPPO FOR THE WIN!
11 maja 2008 7:32
[...] Klocki [...]
14 maja 2008 18:47
Hippotam.
16 maja 2008 9:52
Nominowałbym Sariela i Nexusa, ale po rozmowach z nimi wiem, że w tym roku nie chcą kandydować.
Dziś zamykamy listę, więc kto jeszcze nie zgłosił swoich kandydatów niech zrobi to szybko!
16 maja 2008 11:03
Jako członek Klockowej społeczności nominuję Hippotama.
16 maja 2008 13:37
Hippo na Prezydenta!!!
xD
4 czerwca 2008 11:11
Dawniej Arvo v.2. pl później Czesław Tera Ravo (przestawiłem litery w Arvo)
4 czerwca 2008 11:13
i gdzie Hippotam Sia mnie czepiał z "i zmień ksywe chyba że jesteś braćmi arvo którzy nauczyli się polskiego…"